Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inaugura la rotonda a la C-16c i la urbanització del camí del cementiri

El Subdirector General d'Infraestructures de Transport Terrestre de la Generalitat de Catalunya, David Prat, i l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, tallen la cinta inaugural de la nova rotonda a la carretera de Berga i de la urbanització del camí del cementiri.

Aquest divendres al migdia ha quedat oficialment inaugurada la nova rotonda a la carretera C-16c i la urbanització del camí del cementiri. David Prat, Subdirector General d'Infraestructures de Transport Terrestre, Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages, representants del teixit empresarial, representants de l’escola Paidos , de l’equip de govern municipal, de la constructora de les obres Pasquina, del Consell Comarcal, tècnics municipals i alguns dels propietaris que han cedit els terrenys expropiats per a realitzar la infraestructura han participat en l’acte. La comitiva ha creuat la rotonda d’anada i tornada per posar de manifest que aquesta nova infraestructura connecta el poble amb la zona industrial i alhora facilita l’arribada a peu a un equipament d’ús públic com és el cementiri. A banda, també han passejat pels vials laterals d’accés a la rotonda.
Per la seva banda també ha quedat inaugurada la urbanització el camí del cementiri municipal, situat al nord del nucli urbà. Abans de l’actuació era un camí d’un sol vial amb calçada central de terra i graves i sense recollida d’aigües.
En el torn dels parlament Batanés ha agraït la feina feta per part de tots els agents implicats per poder inaugurar, en el termini establert, aquesta nova infraestructura. Per la seva banda, Prat ha destacat l’esforç fet per l’Ajuntament per fer aquesta obra en un moment com l’actual on no són fàcils les inversions.
Aquesta nova infraestructura significa l’assoliment d’una de les fites importants que s’havia fixat el govern municipal en els darrers anys. Les obres, que van començar el mes d’octubre passat s’han pogut fer realitat gràcies a l’estreta col·laboració entre la direcció general de Carreteres de la Generalitat i l’Ajuntament de Sant Fruitós.