Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicia el procés de licitació de l'obra de la passarel·la sobre la carretera C-16c

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha obert el concurs de licitació pública de l’obra de la passarel·la que s’ha de construir sobre la carretera de Berga. El termini per a presentar les ofertes finalitzarà el proper 13 de febrer. Un cop s’iniciïn els treballs d’execució, l’obra ha d’estar finalitzada en 5 mesos.

Recordem que el projecte de la passarel·la de vianants i ciclistes, unirà el nucli de població de Sant Fruitós de Bages, a través de la Sagrera, amb la zona dels polígons industrials a l’entorn de la carreta de Berga. Amb aquesta actuació es millorarà l’accessibilitat a peu pels veïns i alhora es recuperarà l’antic itinerari que unia el municipi amb la zona de l’Agulla.

El creixement dels polígons industrials al voltant de la carretera C-16c dels darrers anys, ha creat una major mobilitat i afluència de gent, alhora que la carretera segueix fent d’important barrera física pels vianants impedint-ne l’accés a peu d’una banda a l’altre dels polígons Riu d’Or – Casanova i Sant Isidre.

Amb la voluntat de facilitar l’accés a la zona industrial i la interconnexió entre els dos polígons separats per la carretera i retornar al poble aquesta ruta a peu, l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages té la intenció de començar l’execució de l’obra en el termini més breu possible.

El termini d’execució de les obres està establert en un màxim de 5 mesos des del seu inici i el cost previst segons el projecte és de com a màxim 630.000 €.