Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'inicien els treballs per tal de millorar la circulació a Pineda de Bages

El proper dilluns 8 de maig, s’iniciarà la fase 1 i la fase 2a de les obres de senyalització horitzontal i vertical, semaforització i implantació de sistemes de contenció de la velocitat a Pineda de Bages, per tal de millorar la circulació.

El conjunt d’actuacions que es realitzaran permetran augmentar la seguretat viària; relligar els recorreguts senyalitzats en bicicleta, millorar el pas de vianants per la carretera principal i regular l’estacionament de vehicles.

Aquest projecte de reordenació de la circulació està previst executar-se en 5 fases, i durant el mes de maig s’executaran els treballs de 2 d’elles.

La primera zona on s’intervindrà comprèn l’itinerari principal de la urbanització, de doble sentit de circulació, del costat oest de Pineda de Bages i a l’entorn de l’escola La Flama. La segona zona comprèn íntegrament l’àmbit de Sant Iscle, el costat est de la urbanització respecte la carretera principal. És previst que els treballs s’executin en 5 setmanes.

Durant les obres, s’informarà amb antelació de les afectacions que es puguin ocasionar en cada tram per tal d’ocasionar les mínimes molèsties possibles als usuaris dels vials.