Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopar jove, concerts i cinema, en el darrer cap de setmana de l'Estiu Jove

Aquest cap de setmana Sant Fruitós de Bages clourà l'Estiu Jove 2022 amb el sopar jove, concerts i la sessió de cinema a la fresca de diumenge.

El vespre del dissabte 23 de juliol, començarà a partir de les 8 del vespre sota el Cobert de la Màquina de Batre amb el primer sopar jove. El sopar serà una botifarrada popular, pa amb tomàquet i embotit i pica i pica on també hi haurà opcions per a persones veganes o celíaques. El preu del sopar és de 3€ (menors de 35 anys) o de 6 € (majors de 35 anys) i els tiquets s'han de comprar al NexeJove. Les places són limitades. Durant el sopar, comptarem amb la música DJ de Jose J. Medina de Rapologia, de Ràdio Sant Fruitós.

A partir de 2/4 de 10 del vespre començarà la nit de concert on donarà el tret de sortida la proposta rumbera de Kevin Deké. A continuació el Pedro Da Costa serà qui pujarà dalt de l'escenari per oferir-nos el seu primer concert en solitari i tancarà la nit una sessió amb DJ Arzzet qui ens acompanyarà fins a les 3 de la matinada. Els concerts són gratuïts.

La setmana jove clourà el diumenge 24 de juliol, a les 10 de la nit, amb la sessió de cinema a la fresca on es projectarà "Spider-man: No way home", la pel·lícula més votada pels i les joves del municipi.