Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida al Gran Teatre del Liceu per veure l'òpera "Simon Boccanegra" amb Plácido Domingo de protagonista.

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, amb la col.laboració de la Fundació del Gran Teatre del Liceu i de l'Associació de Música Clàssica, organitza una sortida al Liceu per asistir a l'òpera SIMON BOCCANEGRA amb Plácido Domingo en el paper protagonista. La sortida es farà el divendres 29 d'abril de 2016 (representació a les 20h i sortida del bus a les 17:30h des de Sant Fruitós).

El Liceu desenvolupa actualment un pla adreçat al territori que persegueix apropar el Teatre a la ciutadania catalana. L’objectiu primer és que tot ciutadà visiti, como a mínim una vegada , el Liceu. El desitjat és poder donar-los la benvinguda 2 vegades la temporada. Per aquest fi, s’escullen els títols d’òpera que es creu siguin d’interès pel públic neòfit i que tant la música com la producció siguin atractives. En aquest cas s'ha escollit el municipi de Sant Fruitós de Bages, entre altre coses pel moviment que hi ha ja al voltant del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana. L'òpera escollida és Simon Boccanegra, original de Giuseppe Verdi i la representació serà el divendres 29 d'abril a les 8 del vespre al Gran Teatre del Liceu, amb un repartiment que encapçala el prestigiós cantant Plácido Domingo. Les localitats que es posen a la venda tenen un molt bona visibilitat i estan ubicades al segon pis centrades.

Addicionalment a l’òpera, un musicòleg es desplaçarà a Sant Fruitos de Bages el divendres 8 d'abril, per fer una conferència prèvia al NEXE sobre el Teatre del Liceu i molt especialment sobre l'òpera Simon Boccanegra. Aquesta xerrada pretén contextualitzar l’òpera, explicar l’argument, els personatges i donar les claus d’audició que assegurin una experiència més complerta el dia que s'anirà al Teatre. Les conferències són profundament divulgatives i fugen del model acadèmic. Estan pensades per tots els públics, tant els que vindran com els que hi assisteixen per curiositat.

Les persones que estiguin interessades a assistir a l'òpera poden informar-se i reservar la seva entrada A PARTIR DEL DIA 8 DE MARÇ, a l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages (C/ Padró, 74). El preu de les entrades de segon pis i del bus és de 100€. Cal deixar constància que les funcions d'òpera tenen un cost molt elevat per la gran quantitat d'artistes que hi apareixen i pel cost del muntatge de l'escenografia de l'espectacle. El cost real de les entrades que es posen a la venda pel nostre grup, si es va individualment a la taquilla, és de 152€. Es tracta doncs, d'una oportunitat única per gaudir d'un descompte de prop del 40% en el preu de l'entrada. Les places són limitades.

Arxius Adjunts

Imatges relacionades