Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida al teatre per veure la comèdia musical "Cantando bajo la lluvia"

Es pot reservar plaça fins al dimecres 24 de novembre.

El divendres 17 de desembre els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de la comèdia musical Cantando bajo la lluvia al teatre Tívoli de Barcelona.

L'Ajuntament ha organitzat una sortida amb autobús fins al teatre barceloní per tal d'apropar aquest muntatge a tothom qui ho desitgi.

L'autobús sortirà a 2/4 de 4 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras per arribar a la funció de 2/4 de 6 de la tarda. Un cop finalitzada la representació es retornarà als assistents al mateix punt.

El preu de la sortida, que inclou el transport i l'entrada, té dues tarifes, de 44 i 49 euros, en funció de la localització de les butaques escollides. Les places són limitades i cal realitzar la reserva abans del 24 de novembre a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament (carrer Padró).

Cantando bajo la lluvia és un espectacle musical de gran format dirigit per Àngel Llàtzer i Manu Guix que s'ha estrenat aquest setembre a Barcelona. Dalt de l'escenari hi participen més de 30 actors i actrius i ballarins i ballarines amb una escenografia espectacular, i un vestuari i unes coreografies que no deixaran indiferent a ningú.

El muntatge parla d’una història d'amor ambientada a la irrupció de cinema sonor en la indústria de Hollywood, que mostra tota l'elegància formal i estètica característica dels anys 20. Una comèdia musical plena de picades d'ullet al món de cinema, d'humor i sensibilitat, que es desenvolupa a través d'espectaculars números de ball, escenes emotives i cançons que avui són una icona de gènere.