Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortida per gaudir de l'òpera Eugene Onegin amb Mireia Pintó en el paper de protagonista

La sortida serà el dissabte 7 d'octubre al gran teatre del Liceu de Barcelona.

El dissabte 7 d'octubre s'ha organitzat una sortida al gran teatre del Liceu de Barcelona per gaudir de l'òpera inaugural de la temporada del Liceu, Eugene Onegin, on actua la mezzosoprano santfruitosenca Mireia Pintó en el paper de Larin.

Aquesta coproducció del Den Norske Opera d'Oslo i el Teatro Real de Madrid aborda tots els matisos del personatge de Tatiana Larin: la transició d'una noia aficionada a les novel·les, que acaba florint en una jove princesa cosmopolita i elegant. Davant d'ella, un amor a primera vista: l'enigmàtic Onegin, que canta el paper principal, i que és un aristòcrata obsessionat amb les aparences que mai podria estar content amb una noia de camp com Tatiana, i que descobreix el poder de l'amor massa tard.

La sortida des de Sant Fruitós de Bages serà a les 4 de la tarda des de la parada d'autobús de la plaça de la Vila i a 2/4 de 5 també es podrà sortir des de la plaça Sant Domènec de Manresa. L'inici de la funció és a les 7 de la tarda i té una durada de 3 hores i 15 minuts. La tornada es realitzarà en aquestes mateixes ubicacions.

El preu per assistir-hi, que inclou el trajecte en autobús d'anada i tornada i l'entrada, és de 115 € per persona.

Les persones interessades a reservar la seva plaça poden fer-ho fins al 30 de setembre trucant a Viatges Massanés al 938724888, per WhatsApp al 693754365 o presencialment a les oficines del carrer Born, 6 de Manresa.