Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el casal de Nadal amb "El tió caneló i el llibre màgic dels follets"

Per a nens i nenes des de P3 fins a 6è de primària.

Sota el títol de "El tió caneló i el Llibre màgic dels follets" els infants del municipi podran gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances de Nadal.

Enguany el Casal de Nadal es realitzarà els dies 23, 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 3, 4, 5 i 7 de gener a les instal·lacions del Nexe Espai de Cultura.

L'horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9 del matí a la 1 del migdia i també es podrà incloure dues franges d'horari d'acollida, de 8 a 9 del matí i d’1 a 2 del migdia.

El preu del casal variarà en funció dels dies en què s'inscrigui l'infant. Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana i els infants inscrits a l'Agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i per a famílies nombroses i monoparentals (15% de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa o monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent. En tots els casos tan sols es podrà aplicar un descompte per infant.

Les inscripcions es poden realitzar a partir del 29 de novembre i fins al 13 de desembre, telemàticament AQUÍ

En el cas de necessitar suport per fer la inscripció, es pot tramitar presencialment al Nexe Espai Jove, de dilluns a dijous de 4 a 9 del vespre. Les places són limitades per ordre d'inscripció.

Per tal que les famílies puguin conèixer tots els detalls de les activitats que s'hi realitzaran o resoldre dubtes el dilluns 13 de desembre, a les 7 de la tarda, se celebrarà una reunió informativa al Nexe – Espai Jove. En cas de no poder-hi assistir presencialment, les famílies qui ho necessitin podran seguir la reunió de forma telemàtica a través de videotrucada avisant prèviament a través del correu electrònic nexejove@santfruitos.cat per tal de rebre l’enllaç a la sessió.

El Casal de Nadal està organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.

Arxius Adjunts