Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Casal de Nadal de Sant Fruitós amb l’eix d’animació "A la recerca del Gatto Nero”

Va dirigit a infants des de P3 fins a 6è de primària

Sota el títol de "A la recerca del Gatto Nero” els infants del municipi poden gaudir de tallers i nombroses activitats aprofitant les vacances, al Casal de Nadal de Sant Fruitós de Bages.

Enguany el Casal es realitzarà els dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener, a les instal·lacions del Nexe Espai Jove.

L'horari, per tal de facilitar la conciliació laboral de les famílies, serà de les 9 del matí a la 1 del migdia i també es podrà incloure dues franges d'horari d'acollida, de 8 a 9 del matí i d’1 a 2 del migdia.

El preu del casal variarà en funció dels dies que s’ofereix en cadascuna de les setmanes. El preu per a la primera setmana serà de 40€ i per la segona setmana, 50€. Les famílies nombroses i monoparentals poden gaudir d’un 20% de descompte per infant.

Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 1 de desembre AQUÍ 

Per tal que les famílies puguin conèixer tots els detalls de les activitats que s'hi realitzaran, o resoldre dubtes, el dijous 14 de desembre, a les 7 de la tarda, se celebrarà una reunió informativa al Nexe - Espai de Cultura.

El Casal de Nadal està organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.