Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el casal de Nadal pels infants del municipi, ampliant l'horari també a les tardes

Les inscripcions poden realitzar-se fins el dimecres 30 de novembre.

El casal de Nadal de Sant Fruitós de Bages torna un any més i en aquesta edició amplia l'horari també a les tardes per tal de facilitar la conciliació a totes les famílies del municipi, continuant amb l’aposta vers les polítiques d’igualtat.

El tió caneló, aquest any amb les aventures de la Gina la teranyina, ha programat activitats per als nens i nenes des de P3 i fins a 6è de primària, aprofitant les vacances escolars.

La proposta serà els dies 22, 23, 27, 28,29 i 30 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener, i es faran les activitats al Nexe- Espai de Cultura.

Per aquesta edició els horaris seran els següents:

08:00 – 09:00h : acollida

09:00 – 13:00h: casal

13:00h – 15:00h: acollida horari matí

13:00 – 15:00h: dinar de carmanyola

14:00h – 15:00h: acollida horari tarda

15:00-17:00h: casal

17:00- 18:00: acollida

Només podran fer ús de l’horari de tarda aquelles famílies que estiguin inscrites també en el torn d’horari de matí.

El preu del casal variarà en funció dels dies en què s'inscrigui l'infant. Pel que fa als descomptes, es mantenen per a les inscripcions del 2n germà o germana i els infants inscrits a l'Agrupament escolta CAU Frifènics (10% de descompte) i per a famílies nombroses i monoparentals (15% de descompte). Per gaudir del descompte de família nombrosa o monoparental caldrà justificar-ho amb el carnet corresponent. En tots els casos tan sols es podrà aplicar un descompte per infant.

Les inscripcions es poden realitzar fins al 30 de novembre,  telemàticament a AQUÍ a o presencialment al NexeJove de dilluns a divendres de 9 del matí a una del migdia i de les 4 de la tarda a 8 del vespre. Les places són limitades per ordre d'inscripció.

Per tal que les famílies puguin conèixer tots els detalls de les activitats que s'hi duran a terme o resoldre dubtes el dilluns 12 de desembre, a les 7 de la tarda, se celebrarà una reunió informativa al Nexe – Espai Jove.

El Casal de Nadal està organitzat per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i la fundació La Xarranca amb la col·laboració del CAE, Formació i serveis socioculturals.

 

Arxius Adjunts