Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la campanya anual d'identificació i esterilització d'animals domèstics

L’ajuntament de Sant Fruitós dóna suport a la campanya Sóc responsable 2016, que pretén informar a la ciutadania de l’obligació d’identificar els seus animals i registrar-los al cens municipal. A més, la campanya busca combatre l’abandonament, facilitar-ne la recuperació en cas de pèrdua i controlar-ne la natalitat a través de les esterilitzacions.

Sóc responsable celebra enguany la seva cinquena edició, i està adreçada a identificar amb xip i a controlar la natalitat de gossos, gats i fures de tot Catalunya. Fins el 30 d’abril els veterinaris adherits a la campanya donaran aquests serveis a preus promocionals.

Els propietaris d’animals domèstics que desitgin accedir a aquests serveis ho poden fer inscrivint-se al web socresponsable.org i demanant cita a un dels 250 veterinaris que, a tot Catalunya, s’espera que col·laborin amb la iniciativa, un èxit any rere any des del 2012, i que l’any passat van aconseguir 13.709 identificacions i esterilitzacions d’animals de companyia arreu de Catalunya.

Dins del web socresponsable.org hi trobareu 3 centres veterinaris del municipi de Sant Fruitós de Bages adscrits la campanya del 2016.