Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la formació continuada amb propostes de català, anglès i tallers de memòria

Les inscripcions pels cursos s'obriran el dilluns 4 d'octubre.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per aquest curs vinent 2021-2022 formacions de català i anglès i tallers de memòria i activitats culturals.

Pel que fa als cursos de català, s'ofereixen 2 nivells: intermedi (B2) i suficiència (C1). El nivell intermedi va adreçat a persones que dominen la llengua oral i volen millorar les aptituds escrites i expressar-se de forma més correcta oralment. Aquest curs s'impartirà els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 hores. El preu de la formació és de 30 € tot el curs. Pel que fa al nivell de suficiència, té l'objectiu d'assolir un bon domini de la llengua general. El curs serà els dimarts i dijous de 19:30 a 21:30 hores. El preu de la formació és de 90 € tot el curs.

Pel que fa a la proposta d'anglès, es realitzarà un curs de conversa de nivell iniciació, que es realitzarà els dilluns de 18:00 a 19:30 hores i un curs de conversa de nivell avançat, els dimecres de 18:00 a 19:30 hores. Es realitzarà una prova de nivell abans d'iniciar l'activitat. El preu d'aquestes formacions és de 40 € per trimestre.

La darrera proposta són els tallers de memòria i activitats culturals on es faran diverses activitats per tal d'exercitar la memòria i mantenir al dia els coneixements bàsics d'una manera amena, distreta i divertida. Aquesta proposta es realitzarà els dilluns i dimecres d'11:00 a 12:15 hores i el preu és de 60 € per tot el curs.

Les diferents propostes formatives començaran a partir del dilluns 18 d’octubre. L'espai on es realitzaran les activitats es determinarà en funció de les persones que s'inscriguin en cadascun dels cursos, per tal de poder garantir totes les mesures de prevenció necessàries.

Les inscripcions per aquests cursos es poden realitzar a partir del dilluns 4 d'octubre a l’Àrea d’Atenció a les persones (C. Padró, 74) de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h.