Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen les propostes de formació continuada amb català, anglès i tallers de memòria

Les inscripcions s'obriran el dilluns 12 de setembre i les propostes començaran el dia 3 d’octubre.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per aquest curs 2022-2023 formacions de català i anglès i tallers de memòria i activitats culturals. Aquestes activitats estan dirigides a persones majors de 18 anys, sense límit d’edat.

Pel que fa als cursos de català, s'ofereixen 2 nivells: intermedi (B2) i suficiència (C1). Aquests dos cursos es faran al Nexe – Espai de Cultura. El nivell intermedi va adreçat a persones que dominen la llengua oral i volen millorar les aptituds escrites i expressar-se de forma més correcta oralment. Aquest curs s'impartirà els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 hores. El preu de la formació és de 30 € tot el curs. Pel que fa al nivell de suficiència, té l'objectiu d'assolir un bon domini de la llengua general. El curs serà els dimarts i dijous de 19:30 a 21:30 hores. El preu de la formació és de 90 € tot el curs.

Pel que fa a la proposta d'anglès, es realitzarà un curs de conversa de nivell iniciació, que es realitzarà els dilluns de 18:00 a 19:30 hores i un curs de conversa de nivell avançat, els dimecres de 18:00 a 19:30 hores. Les classes d’anglès es portaran a terme a la Biblioteca Municipal. El preu d'aquestes formacions és de 40 € per trimestre.

La darrera proposta són els tallers de memòria i activitats culturals on es faran diverses activitats per tal d'exercitar la memòria i mantenir al dia els coneixements bàsics d'una manera amena, distreta i divertida. Aquesta proposta es realitzarà els dilluns i dimecres d'11:00 a 12:15 hores i el preu és de 60 € per tot el curs.

Les diferents propostes formatives començaran a partir del dilluns 3 d’octubre. Les inscripcions per aquests cursos es poden realitzar a partir del dilluns 12 de setembre a l’Àrea d’Atenció a les persones (C. Padró, 74) de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00h. o a través d'AQUEST ENLLAÇ