Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Setmana Jove amb propostes d'esport, oci, cultura i formació

Del 3 al 13 d'octubre Sant Fruitós de Bages celebra una setmana d'activitats pel jovent.

La Setmana Jove de Sant Fruitós de Bages torna aquest mes d'octubre amb activitats esportives, culinàries, de formació i de cultura.

El tret de sortida de la setmana el donarà una sessió de cinefòrum el dimarts 3 d'octubre amb el film " Las ventajas de ser un marginado". A partir de 2/4 de 6 de la tarda, al Nexe Jove, es podrà visionar aquest film que ens parla de l'amistat, els conflictes familiars, el sexe i les drogues des de la mirada d'un adolescent que donarà peu a parlar sobre la salut mental.

El dijous 5 d'octubre, a 2/4 de 5 de la tarda, serà el torn de formar-se amb un curs de manipulació d'aliments on els i les joves podran rebre una formació per obtenir els coneixements necessaris sobre els aliments, la seva correcta manipulació, els mètodes de conservació i les malalties que pot provocar una incorrecta manipulació o conservació dels mateixos. El taller anirà a càrrec de Fundació Emi Manresa.

El divendres 6 és el torn dels idiomes amb una tarda d'intercanvi lingüístic. A partir de les 5 de la tarda a la Biblioteca es podrà gaudir d’un seguit de converses en francès, anglès, àrab i italià. Durant la sessió hi haurà refrigeri pels participants.  

Pels i les joves esportistes l'esport escollit en aquesta edició és el pàdel. El diumenge 8 d'octubre, a partir de les 4 de la tarda, les pistes de les Brucardes, seran l'escenari d'una tarda de joc per conèixer aquest esport i començar a practicar o seguir jugant-lo.

Pels amants de la cuina el dimecres 11 es podrà aprendre cuina asiàtica amb Violant Gourmet. El taller començarà a les 8 del vespre al Nexe - Espai Jove i posteriorment es visitarà el seu local per cuinar plegats plats de Tailàndia i Japó triats pels mateixos joves a través d’enquestes realitzades. Es demana que les persones que hi participin portin un davantal i un barret de cuina originals.

El dijous 12 d'octubre, a partir de les 10 del matí, el Bosquet acollirà la tercera competició d'street workout amb les modalitats de resistència i freestyle i categoria femenina.

Finalment, la setmana jove acabarà amb el gran concert de cloenda el divendres 13 d'octubre a partir de les 10 del vespre al pavelló amb la Flying Santfree, una sessió de sis hores de música amb els punxadiscos Curlis, Max Töwel, Pundawakers i Uriz. Les entrades es poden comprar per 3,00 € anticipades a www.santfruitos.cat o al Nexe - Espai Jove o per 5,00 € el mateix dia a través de Codetickets.

Totes les activitats de la setmana jove són gratuïtes, excepte el concert, però cal inscriure's prèviament, ja que l'aforament és limitat. Per a realitzar les inscripcions es poden fer per l’instagram del @nexejove