Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tallers Ocupa't amb cinc propostes formatives gratuïtes

Els tallers combinen la formació presencial amb la virtual

Durant els mesos de tardor, l'Ajuntament ha programat cinc cursos gratuïts adreçats a aquelles persones que es troben en recerca de feina i que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que ja ha engegat aquest mes d'octubre, és el taller "Ocupa't de tu, formació en competències", orientat a assolir un aprenentatge efectiu de competències professionals transversals.

Pel pròxim mes de novembre s'ha programat un curs d'operador de carretons, que combinarà la formació en línia amb les pràctiques presencials. Es realitzarà el dia 17 de novembre de les vuit del matí a la una del migdia i el 18 de novembre de les nou del matí a les dues del migdia.

La tercera proposta ensenyarà als assistents a crear un videocurrículum, una nova eina visual cada vegada més important en les seleccions de personal. Els assistents rebran formació sobre com elaborar-lo així com també se'ls facilitaran eines per millorar les seves habilitats comunicatives davant la càmera. El curs s'impartirà en línia els dies 22 i 24 de novembre de 2/4 de deu a 2/4 d’una i el 25 de novembre de 2/4 de deu a 2/4 de dotze del migdia.

Al desembre arriba la formació en línia "Exposa't amb confiança i sense por" on els i les participants aprendran a connectar amb la seva audiència. Aquesta formació va adreçada a persones emprenedores que vulguin disposar de noves eines per aprendre a fer discursos per tal d'arribar a la seva audiència, així com també prendre consciència de la importància d'una bona expressió oral per guanyar visibilitat. El curs es realitzarà els dies 9, 10, 13 i 14 de desembre de 2/4 de deu del matí a la una del migdia.

Finalment els dies 27 i 28 de desembre, de quatre a vuit de la tarda, s'ofereix un curs en línia per obtenir el títol en manipulació d'aliments.

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat