Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tallers Ocupa't amb cinc propostes formatives gratuïtes

Els tallers es faran presencialment al Nexe- Espai de Cultura.

Aquesta tardor, l'Ajuntament ha programat cinc cursos gratuïts adreçats a aquelles persones que es troben en recerca de feina i que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que començarà aquest mes d’octubre porta per títol "Les pors que ens bloquegen". Aquesta formació es realitzarà els dies 24, 25 i 26 d’octubre, de les 9 del matí a la 1 del migdia. Durant la formació els i les participants treballaran la gestió emocional en el procés de recerca de feina.

Pel mes de novembre hi ha programades tres accions formatives.  Els dies 8 i 15 de novembre, de 4 a 8 de la tarda, s'ofereix un curs per obtenir el títol en manipulació d'aliments. Els dies 22 i 24 de novembre, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, s’ha programat un curs d'operador de carretons. Els i les participants aconseguiran el certificat oficial.

La tercera proposta està programada pel dia 30 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d/1 del migdia. El taller porta per títol “El meu perfil digital per a la recerca de feina” i està dirigit a totes aquelles persones disposades a optimitzar el seu perfil digital per treballar la seva empremta digital, i a Linkedin, en particular, per treure-li major rendiment i avançar en el seu desenvolupament professional i recerca de feina.

Finalment, la darrera proposta d’aquest semestre, ensenyarà als assistents a identificar, desenvolupar i potenciar les teves competències personals. Sota el títol "Ocupa’t de tu" la formació es durà a terme els dies 12,13,14,19, 20 i 21 de desembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia.

Totes les formacions seran al Nexe- Espai de Cultura.

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat