Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tallers Ocupa't amb cinc propostes formatives gratuïtes

Els tallers es faran presencialment al Nexe- Espai de Cultura

Aquesta primavera, l'Ajuntament programa, un any més, cinc cursos gratuïts adreçats a aquelles persones que es troben en recerca activa de feina i que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que començarà aquest mes d'abril porta per títol "Crea el teu mapa de talent: Identifica, desenvolupa i potencia les teves competències". Aquesta formació es realitzarà els dies 12, 13 i 14 d’abril, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d'1 del migdia. Durant la formació els i les participants identificaran les seves competències, tot coneixent la seva importància en els processos de selecció. L’objectiu amb el que es treballarà serà el d’arribar a reconèixer i valorar de manera adequada les seves habilitats, augmentant la fiabilitat de les valoracions que fan d’ells mateixos.

La segona proposta és un curs d’Atenció al client, que es farà els dies 4 i 5 de maig, de 9 del matí a 1 del migdia. L’objectiu d’aquesta formació és adquirir els coneixements, habilitats i destreses que permetin, a través de la comunicació, oferir una bona qualitat de servei i atenció al client.

La tercera proposta és la formació titulada “Entrena la teva autoestima en la recerca de feina”.  Aquesta formació serà els dies 10, 11, 17 i 18 de maig, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d'1 del migdia. Aquesta acció formativa està orientada a donar recursos als i les usuàries per tal de poder facilitar-los eines per enfortir l’autoestima en el procés de recerca de feina, identificant les creences que creuen que els limiten, la gestió dels pensaments intrusius negatius i la gestió emocional.

El dia 30 de maig,  de 9 el matí a 2 del migdia, s'ofereix un curs per obtenir el títol en manipulació d'aliments.

Finalment, els dies 1 i 8 de juny, de 9 del matí a 2 del migdia, s’ofereix el curs d'operador de carretons. Els i les participants obtindran el certificat oficial.

Totes les formacions es faran presencialment al Nexe- Espai de Cultura.

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat