Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tallers Ocupa't amb cinc propostes formatives gratuïtes per a fer un pas endavant cap al mercat laboral

Els tallers es faran presencialment al Nexe - Espai Jove durant els mesos d’abril, maig i juny.

Aquesta primavera l'Ajuntament ha programat cinc formacions gratuïtes adreçades a aquelles persones que es troben en recerca de feina o aquelles que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que es realitzarà els dijous des del dia 4 d'abril i fins al 13 de juny, és un curs d'habilitats comunicatives que servirà als assistents per identificar i aplicar estratègies i tècniques per facilitar la comunicació efectiva basada en l'assertivitat.

La segona proposta del mes d'abril és un curs de menjador escolar, on es farà una introducció a l'educació en el lleure i s'aprendrà la planificació de les activitats, tècniques i recursos per a l'animació del menjador.

En aquesta edició dels tallers Ocupa't s'ha programat una proposta dirigida exclusivament al jovent del municipi nascut entre el 2003 i el 2008. Es tracta de píndoles per a joves on aquests aprendran a fer un currículum, a preparar una entrevista de feina o a descobrir les seves capacitats personals. El curs serà els dimecres 8, 15 i 22 de maig, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

Els dies 21 i 23 de maig, es farà el curs de carretons, de les 9 del matí a les 2 del migdia, on s'aprendrà a conduir i manipular correctament un carretó elevador, per assolir una major productivitat, professionalitat i seguretat en l'ús d'aquesta eina de treball.

La darrera de les formacions serà una formació en manipulació d'aliments, el 4 de juny, de les 3 de la tarda a les 8 del vespre. Durant el curs els usuaris aprendran a identificar les fonts de contaminació dels aliments, a aplicar la normativa vigent de seguretat i higiene alimentària, entre altres.

Totes les formacions es realitzaran al Nexe Espai Jove

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a sfb.promocio.econom@santfruitos.cat. Per inscriure's no és necessari estar atura/da.