Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen els Tallers Ocupa't amb set propostes formatives gratuïtes per a fer un pas endavant cap el mercat laboral

Els tallers es faran presencialment al Nexe- Espai Jove.

Aquesta tardor l'Ajuntament ha programat set formacions gratuïtes adreçades a aquelles persones que es troben en recerca de feina  o aquelles que volen millorar les seves competències personals.

La primera formació, que començarà el dia 5 d'octubre, és un curs de manipulació d'aliments que servirà als assistents per adquirir els coneixements necessaris sobre els mètodes de conservació i la correcta manipulació d'aquests.

La segona proposta serà els dies 16 i 17 d'octubre i consistirà en un curs d'operador de carretons per aprendre a treballar amb aquesta maquinària.

La darrera proposta del mes d'octubre serà el dia 27 amb la formació "el meu perfil digital per a la recerca de feina" un curs adreçat a qualsevol persona que estigui en procés de recerca de feina, o de canvi, i vulgui millorar la seva empremta digital.

El mes de novembre començarà amb un curs per desenvolupar les competències pròpies davant d'un procés de selecció. Serà els dies 8, 9 i 10 de novembre.

El 15 de novembre s'ofereix una formació de coneixements bàsics del mercat de treball on s'explicaran els diferents tipus de contractes i convenis així com altres coneixements sobre com interpretar les nòmines, o tipus d'acomiadaments entre altres.

El 21 de novembre es durà a terme una formació Ikigai, una tècnica per identificar les passions personals i explorar els talents i habilitats personals.

La darrera de les formacions versarà sobre comunicar, liderar i empoderar. Serà els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre i els participants aprendran tècniques d’oratòria, de comunicació efectiva i de lideratge.

Totes les formacions es realitzaran al Nexe Espai Jove

Les places per a les diferents formacions són limitades. Les persones interessades a prendre-hi part poden trucar al 93 878 97 02 o contactar per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o a garridoos@santfruitos.cat. Per inscriure’s no és necessari estar atura/da.