Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tornen les propostes de formació continuada amb català, anglès i tallers de memòria

Les inscripcions s'obren el dilluns 18 de setembre i les propostes començaran el dia 2 d'octubre.

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat per aquest curs 2023-2024 formacions de català i anglès, tallers de memòria i activitats culturals i altres propostes de formació per adults. Aquestes activitats són dirigides a persones majors de 18 anys, sense límit d'edat.

Pel que fa als cursos de català, s'ofereix el nivell elemental (B1), pensat per a persones que vulguin comunicar-se amb un cert grau d'autonomia, tan de forma oral com escrita. Aquest curs s'impartirà els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 hores. El preu de la formació és de 30 € per tot el curs i es farà a la Biblioteca municipal.

Pel que fa a la proposta d'anglès, es farà un curs de conversa de nivell iniciació, que es realitzarà els dilluns de 18:00 a 19:30 hores i un curs de conversa de nivell avançat, els dimecres de 18:00 a 19:30 hores. Les classes d'anglès es portaran a terme a l'Escola de Música i tindran un cost de 40 € per trimestre.

La tercera de les propostes de formació són els tallers de memòria i activitats culturals on es faran diverses activitats per tal d'exercitar la memòria i mantenir al dia els coneixements bàsics d'una manera amena, distreta i divertida. Aquesta proposta es farà els dilluns i dimecres d'11:00 a 12:15 hores a l'Escola de Música i el preu és de 60 € per tot el curs.

Finalment aquest curs, com a novetat, es faran altres propostes puntuals de formació com tallers de cuina i de fotografia entre d’altres. El calendari d'aquestes activitats s'anirà informant a través dels canals de l'Ajuntament a mesura que s'obrin les inscripcions.

Les diferents propostes formatives començaran a partir del dilluns 2 d'octubre. Les inscripcions per aquests cursos es poden fer a partir del dilluns 18 de setembre a l'Àrea d'Atenció a les persones (C. Padró, 74) de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h. o AQUÍ