Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot a punt per viure la Diada de Sant Jordi a Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages viurà una Diada de Sant Jordi diferent on no faltaran la cultura, els llibres i les roses. Des de l'Ajuntament us fem arribar alguns recordatoris i recomanacions per tal que tots puguem gaudir de la jornada.

REPARTIMENT DE ROSES

Al llarg del dia es repartiran roses a tots els domicilis del municipi. En cas que per motius laborals no pugui ser a casa al llarg del dia, pot demanar a un veí o veïna que reculli la seva rosa i ho comuniqui a les persones encarregades del repartiment.

REPARTIMENT I PRESENTACIÓ DEL CONTE "SALA I RICARDIS A LES PINTURES RUPESTRES"

Tots els infants nascuts entre el 2007 i el 2020 rebran al seu domicili el conte "Sala i Ricardis a les pintures rupestres" i també una edició colorable d'aquest. A les 6 de la tarda del mateix 23 d'abril, es realitzarà la presentació en línia d’aquest conte amb la narració de l'animadora Maria Navarrete i també es comptarà amb la presència dels autors (Rosa Camprubí,Galdric Sala i Pep Creus) i de la directora de la Biblioteca Municipal Conxita Fenoy.

Aquesta presentació es realitzarà a través de la plataforma Zoom i cal inscriure's prèviament AQUÍ

REPARTIMENT NÚMERO ESPECIAL REVISTA MONTPEITÀ

Totes les llars de Sant Fruitós de Bages rebran el número 1.500 de la revista setmanal Montpeità amb tota la informació local i amb la participació especial de diferents àmbits de la societat santfruitosenca.

CONCURS CreArTec PER A JOVES

Els joves d'entre 13 i 18 anys (nascuts entre el 2001 i el 2006) poden participar en el concurs de Creativitat, Art i Tecnologia (CreArTec) des d'aquest 23 d'abril i fins al dia 30 del mateix mes.

Recordem que s'han establert 5 categories pel concurs: dibuix, prosa, poesia, lletra original i lletra adaptada. Els participants poden enviar doncs dibuixos, imatges, textos, música i vídeos. Els primers 150 participants rebran un val de 20 euros per bescanviar per llibres a la llibreria Ferrer. Els projectes s'han d'enviar a través d'AQUEST FORMULARI  .

Podeu trobar les bases adjuntes en aquesta pàgina.

DECORA LA TEVA FINESTRA O BALCÓ

Des de l'Ajuntament fem una crida per tal que ciutadania decori les finestres i balcons amb dibuixos, senyeres, roses o qualsevol element relacionat amb aquesta data tan assenyalada per tal d'omplir de color el municipi i fer viure a la ciutadana l'esperit de Sant Jordi. En aquest sentit us animem a penjar, a les xarxes, una fotografia amb l'etiqueta #SantJordiSFB2020 i recollirem totes les fotografies i les publicarem als canals oficials de l'Ajuntament.

Arxius Adjunts