Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot apunt pel dia de la disbauxa, arriba el carnestoltes a Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages celebrarà la tradicional festa del Carnestoltes el proper dissabte 4 de març amb 2 propostes, una per públic familiar a la tarda i una altra per a joves a la nit.

Un cop acabada la Quaresma toca que grans i petits gaudeixin d’una festa on tot s’hi val, la Festa del Carnestoltes. Com ja és tradicional, Sant Fruitós de Bages celebrarà una rua familiar que començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras i finalitzarà al pavelló d’esports a 2/4 de 7 de la tarda on petits i grans podran gaudir de l’animació infantil dels Karaoke Kids. El recorregut de la rua s’iniciarà a la plaça Alfred Figueras i continuarà pels carrers Casajuana, St. Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Arquitecte Gaudí, German Duràn per acabar al Pavelló Municipal d’Esports.

El torn del públic jove serà a partir de ¾ de 10 del vespre també a la plaça Alfred Figueras on s’iniciarà la Rua Jove que seguirà el mateix recorregut que la per a públic familiar. La traca final de la festa serà també al pavelló amb la gran revetlla amenitzada per Karaokes Band i dels DJs Berna, Arzzet i Kandish que posaran el colofó final a la festa.

Les entrades per la festa es poden adquirir de manera anticipada al NexeJove per 3€, o a la taquilla, el mateix dia de l’esdeveniment, per 5€. Recordem que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal i que es donarà de forma gratuïta una entrada pels adults acompanyants.

Imatges relacionades