Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida a la Festa Alicia't

L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, ha donat el tret de sortida a la segona “Jornada Alícia: Productes de la terra i dinamització del territori”. La Directora General de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra i el Director de l’Àrea de Territori i Medi Ambient de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Miquel Rafa, han estat els altres dos participants en la reflexió inaugural.
Aquest divendres, a Sant Benet de Bages, la Fundació Alícia mostra els projectes i treballs realitzats els darrers anys en l’àmbit del territori i la promoció del patrimoni i la producció agroalimentària. Durant tot el dia es duran a terme diferents ponències sobre productes locals, receptes gastronòmiques o la relació entre la cuina i el patrimoni.
Durant tot el cap de setmana, la quarta edició d’Alicia’t, proposa més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. Els visitants podran conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació i aprendre com cuinar de forma fàcil, sana i divertida.

 

Imatges relacionades