Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Two Ball solidari de Sant Fruitós de Bages

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Fruitós de Bages acollirà el pròxim 21 de Gener la disputa del primer Two Ball Solidari de la localitat que tindrà lloc a partir de les 17:00 hores.

Aquesta activitat, que forma part del programa d’actes de “Sant Fruitós 2016 – Ciutat del Bàsquet Català”, s’inclou dins de les diferents celebracions de la Festa Major d’hivern i planteja un experiència lúdica al voltant del món de la cistella, els valors de l’esport i la solidaritat, ja que per participar-hi caldrà aportar 1 Kg d’aliments per jugador que aniran a parar als més necessitats mitjançant la gestió del Banc d’Aliments de Càrites Sant Fruitós.

El Two Ball consisteix en una competició de tir per parelles, on els participants disposen de diverses ubicacions de llançament valorades amb diferents puntuacions. Cada parella compta amb minut per llençar tot alternant els tirs de cadascun dels seus membres. El resultat final és la suma dels punts acumulats per les cistelles aconseguides pels seus integrants.

Aquesta competició de caire lúdic i benèfic està oberta a tothom ja que el resultat més important serà la quantitat d’aliments recaptats i, per tant, no cal ser practicant o aficionat al bàsquet per prendre-hi part. De fet, alguns personatges de la vida social, cultural i esportiva de Sant Fruitós de Bages i la Catalunya Central, també hi prendran part.

Cada categoria comptarà amb premis a les millors parelles i es celebrarà una xocolatada popular.
Les inscripcions es poden fer al formulari que es pot trobar a www.santfruitos.cat i a les butlletes que es distribuiran per diferents indrets de Sant Fruitós de Bages.