Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Txarango portarà la gira "El cor de la Terra " a Sant Fruitós de Bages

El concert a Sant Fruitós de Bages serà l’únic que es farà a la comarca del Bages i un dels 66 que s’han programat arreu del món.

El popular grup Txarango farà, a Sant Fruitós de Bages, l’únic concert de la gira “El cor de la Terra” a la comarca del Bages. El concert serà el divendres 26 de gener, en el marc de la Festa Major d’Hivern.

Les entrades anticipades pel concert es posaran a la venda el proper divendres 10 de novembre al preu de 10 € i properament s’informarà dels punts de venda que s’habilitaran a tal efecte. El concert es celebrarà al pavelló d’esports municipal que té un aforament per a 1.600 persones.

La banda ja té confirmats un total de 66 concerts a Catalunya i arreu del món que finalitzaran amb un macroconcert a Londres.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa tres anys que aposta fermament per artistes de renom per celebrar els concerts de la Festa Major d’Hivern amb un èxit rotund i amb entrades exhaurides. Aquest any ha estat amb el concert de La Pegatina i el 2016 amb Els Catarres.