Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN CARNESTOLTES MOLT PARTICIPAT

Dissabte dia 5 de març a Sant Fruitós de Bages hem celebrat el Carnestoltes.

A dos quarts de cinc de la tarda, hora de la primera convocatòria, la Plaça Alfred Figueras es va començar a omplir de gent amb ganes de passar una bona estona fent gala de les seves disfresses, que van omplir la plaça de tots colors. A les cinc va començar la Rua Familiar acompanyada dels sons dels tambors del grups locals: Batukada Shangó i dels Asmodaics i Goliaters.

La Rua va acabar a les sis davant del pavelló i a dos quarts de set va començar el concert familiar a càrrec del grup The Penguins, que ens va oferir el seu Reggae per Xics. Un gran repertori de cançons infantils acompanyades amb un toc d’humor que van fer ballar i gaudir a tota la família.

I a les nou del vespre, hora de la segona convocatòria, aquest vegada per començar la Rua Jove, la Plaça Alfred Figueres, es va tornar a omplir i a dos quarts de deu, va començar la rua acompanyada de la música i l’alegria de Xaranga Màgic.

Un cop finalitzada la Rua Jove, el pavelló es va tornar a omplir, aquesta vegada per ballar, saltar i cantar les cançons del grup Búhos, que va començar a les onze i pocs minuts i després del concert, la festa va seguir fins a les tres de la matinada, al ritme de les músiques que ens va anar punxant el gran DJ Arzzett.

Durant tota la nit, vam tenir el recolzament del Punt Lila i Els Àngels de Nit, fent una gran tasca d’acompanyament i vigilància, intentant que tots i totes podem gaudir de la nit i de la festa amb seguretat.

I per acabar volem donar les gràcies a totes les persones que participen de les festes amb civisme i amb respecte, però a l’hora també lamentem i denunciem la mala educació, el mal fer i el gamberrisme gratuït, de moltes altres que no saben passar-s’ho bé, sense fer el mal perquè sí, un mal, que malauradament l’acabem pagant molt i molt car, tots i totes.