Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un centenar de participants en la primera edició del "Mou-te per l'esclerosi múltiple" des de Sant Fruitós de Bages

Aquest diumenge 1 de maig un centenar de persones han pres part en la caminada solidària "Mou-te per l'esclerosi múltiple" que per primera vegada s'ha celebrat de forma descentralitzada per tot el territori català i Sant Fruitós de Bages ha estat un dels punts de sortida.

Els i les participants en aquesta iniciativa han pogut incorporar-se en diferents trams del recorregut, que va sortir del camp de futbol del municipi i va finalitzar a la plaça Sant Domènec de Manresa.

Una trentena de persones van realitzar la sortida des de Sant Fruitós de Bages iniciant la ruta de 8,5 km, un cop la marxa va arribar als Trullols de Manresa, s'hi van afegir un bon nombre de participants i finalment, a la plaça Bonavista de Manresa, el grup va créixer amb nombroses persones que van realitzar la marxa en cadira de rodes.

El final de festa es va celebrar a la plaça Sant Domènec de Manresa amb la presència de l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i Claret, l'alcalde de Manresa, Marc Aloy, la regidora de Sanitat de Sant Fruitós de Bages, Laia Feliu, la regidora de ciutat saludable de Manresa, Mercè Tarragó, i la tresorera d’agrupEM, Ester Vilajuana i Cots

Els fons recaptats es destinaran a serveis de neurorehabilitació per aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple així com a la recerca.

La celebració d'aquesta cursa solidària, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, ha estat possible gràcies al treball conjunt de l'Associació Grup Esclerosi Múltiple del Bages, els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i de Manresa, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil i els establiments Fet de Farina, Ametller Origen, Bonpreu i Consum.

Des de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ja es treballa en l'organització de l'edició d'enguany del Mulla't l'esclerosi múltiple per tal de continuar recollint fons per a la lluita contra aquesta malaltia.