Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un tast de cerveses i el concert de la banda Juriol tanquen la segona setmana de l'Estiu Jove

Aquest divendres 15 de juliol, dins l'Estiu Jove de Sant Fruitós de Bages, s'ha programat el primer tast de cerveses de l'Estiu Jove, amb Cervesa La Guineu.

Aquesta proposta, només apta per a majors de 18 anys, començarà a 2/4 de 8 del vespre al Nexe Espai Jove on els i les participants podran degustar i valorar diferents tipus de cerveses. Per participar en l'activitat cal inscripció prèvia amb un preu de 2 €. El mateix dia de l'activitat també es podran comprar els tiquets si les places no estan esgotades.

A partir de les 9 del vespre les propostes es traslladen al Cobert de la Màquina de Batre amb una sessió de DJ amb Jose J Medina Rapologia Ràdio i a continuació, pels volts de les 10 de la nit, la banda Juriol, liderada per la santfruitosenca Clara Oliveres, presentaran els temes del seu disc de debut "T'he trobat". Aquest grup, format per músics amb trajectòria en formacions com Doctor Prats, Misfru o TAO, compta amb la santfruitosenca Clara Oliveres com a compositora, cantant i guitarrista. El concert estava previst dins els actes de la Festa Major d'Estiu i va haver-se de posposar per un positiu de Covid entre els membres de la banda.

La setmana del 18 al 24 de juliol continuaran les propostes d'estiu pels i les joves del municipi.