Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 231 treballadors de 21 empreses de Sant Fruitós de Bages es realitzen tests ràpids d’antígens en la campanya PIMEC Covid Free

El 100% de les proves realitzades han resultat negatives en Covid-19.

La campanya PIMEC Covid Free, que s’ha realitzat aquest dijous al matí al polígon Riu d’Or Casanova de Sant Fruitós de Bages, ha realitzat un total de 231 tests ràpids d’antígens a treballadors i treballadores de 21 empreses dels diferents polígons industrials del municipi. Totes les persones que s’han sotmès a la prova han resultat negatiu en Covid-19.


Aquesta iniciativa, impulsada per la PIMEC i Mutuacat i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’APAES, ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Coneixement Ramon Tremosa qui ha posat en valor la tasca de la patronal a l’hora de buscar fórmules que permetin garantir la seguretat per a la salut dels ciutadans en l’àmbit laboral de les empreses de Catalunya.


Per la seva banda el president de PIMEC a la Catalunya Central, Esteve Pintó, ha explicat que l’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada des de l’àmbit privat és complementar les diferents accions que s’estan portant des de l’Administració per combatre la Covid-19.


El secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, ha assegurat que la patronal continua treballant per garantir al màxim la continuïtat de l’economia i fer encara més segura l’activitat a les empreses.
Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Fruitós del Bages, Àdria Mazcuñán, ha explicat que PIMEC i el consistori han col·laborat en la seguretat dels treballadors i treballadores de Sant Fruitós i perquè l’activitat econòmica no s’aturi.


Finalment, el director general de Mutuacat, Sergi Marcià, ha manifestat que “és des d’aquesta col·laboració publico privada que podem revertir la situació al més aviat possible i minimitzar l’impacte d’aquesta crisi sanitària i econòmica. Com més testos fem, més entorns segurs creem”.

L’acció d’avui també ha comptat amb el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Felip Echarri, la regidora de sanitat, Laia Feliu, la directora general del departament d’Empresa i Coneixement a la Catalunya Central, Bàrbara Minoves, el director executiu de PIMEC, David Giménez, el president de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials de Sant Fruitós de Bages, Ferran Boixadós, i de l’adjunt a la direcció general de Mutuacat, Leo Martínez.
La de Sant Fruitós del Bages ha estat la tercera parada però les unitats mòbils medicalitzades recorreran diferents polígons industrials de Catalunya per continuar fent tests ràpids d’antígens. Les següents accions estan previstes a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Fornells de la Selva (Gironès) i Reus (Baix Camp).