Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un total de 350 d'alumnes han participat en el programa de conscienciació mediambiental "La Mòbil va a l'escola"

Un total de 350 alumnes de l’escola Monsenyor Gibert d’entre P3 i 6è de primària, han participat el darrer curs escolar en el programa educatiu “La Mòbil va a l’escola”. Aquest projecte ofereix la possibilitat que la deixalleria mòbil entri al recinte escolar per a realitzar una activitat i per a donar a conèixer els residus que s’hi poden portar i la importància de la seva recollida.

Els alumnes d’educació infantil van participar-hi amb una activitat a través de la lectura d’un conte, els alumnes de cicle inicial a partir d’una dinàmica on se’ls ensenyava on col·locar cada residu, els de cicle mitjà a través del projecte Les 3Rs, una proposta on a través d’etiquetes amb el nom de Reducció, Reutilització i Reciclatge s’explica als alumnes els beneficis ambientals que comporta cada acció. Finalment els de cicle superior van treballar el monogràfic de l’oli vegetal on a través de pots d’oli, d’olives o de sabó, van poder conèixer les propietats i usos de l’oli vegetal i els beneficis que comporta portar-lo a la deixalleria en comptes de llençar-lo per l’aigüera.

Enguany, les escoles interessades poden tornar a inscriure’s en aquest programa educatiu que ofereix el Consorci dels Bages per a la Gestió de Residus i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.