Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació de representants de la Comissió Europea, el Govern espanyol i la Generalitat, visita l'escola Pla del Puig

Aquest dilluns 18 de març, una delegació formada per representants de la Comissió Europea, el Govern espanyol i la Generalitat han visitat l'escola Pla del Puig, un equipament que va rebre el finançament del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Durant la visita, on els han acompanyat l'alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, i la regidora d'ensenyament, Mònica Cruz, el director general de Fons Europeus i Ajuts d'Estat, Aleix Cubells, ha destacat el "suport institucional multinivell" que ha rebut el projecte i ha agraït les aportacions de l'Ajuntament, la Generalitat de Catalunya i la Comissió Europea, que "han sumat esforços per fer possible que sigui una realitat".

Cubells ha remarcat que gràcies als fons REACT-EU, des del curs 22/23 dos-cents vint nens i nenes poden gaudir d'unes instal·lacions noves, confortables, més sostenibles i eficients econòmicament i amb el medi ambient.

La nova escola Pla del Puig ha comptat amb el finançament dels fons REACT-UE, en el marc del programa operatiu del FEDER de Catalunya 2014-2020, com a part de la resposta de la UE a la pandèmia de COVID-19.

Han format part de la delegació Diego Villalba de Miguel, cap adjunt de la Unitat Portugal-Espanya de la DG de Política Regional i Urbana, Rosanna Micciché, relatora dels programes del FEDER de Catalunya de la mateixa unitat i Esperanza Teba Samblás Quintana, directora general de Fons Europeus del Ministeri d'Hisenda.