Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una mostra fotogràfica que compara el Sant Fruitós d'abans i el d'ara

S’inaugura aquest divendres a la sala polivalent de la biblioteca

Aquest proper divendres, a 2/4 de 8 del vespre, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Ahir i avui: el patrimoni d’un poble” a la sala polivalent de la biblioteca municipal. Aquesta mostra rememora dies passats de Sant Fruitós de Bages sense oblidar el present a través de les fotografies històriques que es guarden a l’arxiu municipal.
A l’exposició es contraposen fotografies antigues i d’actuals dels mateixos indrets. D’aquesta manera el visitant s’adonarà únicament a través de les imatges dels canvis constants del seu entorn, tant social com arquitectònic.

En motiu de l’acte inaugural es celebrarà una taula rodona en tots els assistents per parlar de la vida d’abans i la vida actual del municipi i així reviure a través de la memòria oral, altres temps que no son tant llunyans.

“Ahir i avui: el patrimoni d’un poble” està inclosa dins de la programació de les Jornades Europees del Patrimoni 2015 i es podrà visitar en horari de biblioteca fins el 2 de novembre on conviurà juntament amb l’exposició “El tèxtil a Sant Fruitós de Bages”.

 

Imatges relacionades