Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena d'agents turístics participen en la jornada "Punts d'Informació Turística"

Sant Fruitós de Bages ha acollit la primera sessió anual per a tots els participants del programa “Punts d’Informació Turística i Centres Col·laboradors del Geoparc” (PIT).

Entre el assistents a la jornada hi havia representants d’ajuntaments, sector hoteler, restauradors, empreses privades, comerços, biblioteques, cellers, albergs i entitats, ...

La jornada ha estat iniciada per l’Alcalde de Sant Fruitós de Bages i ha comptat amb la presència del ponent Jordi Reixach que ha realitzat una sessió sobre la motivació vinculada al màrqueting.

La comarca del Bages disposa d’un total de 70 agents del sector acreditat, 6 d’ells a Sant Fruitós de Bages. Aquests PIT són la Biblioteca Municipal, Catalonia Horse Trails, el Col·lectiu de Recerca Històrica, el Mas de Sant Iscle, l’Hotel La Sagrera i el propi Ajuntament. Aquest 2019 passaran a formar-ne part l’aeròdrom Barcelona-Bages, Organitzem x tu i Temps d’SPA.

El programa PIT té com a objectiu dotar als equipaments turístics d'informació i coneixements sobre els atractius i l'oferta turística de la comarca. La implantació d'aquest projecte permet als participants donar resposta a les peticions d'informació turística dels seus clients i usuaris de forma solvent, contrastada i acurada, conèixer altres equipaments turístics i establir sinèrgies.

La jornada ha estat impulsada pel Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’ Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.