Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una xerrada a Sant Fruitós explica trucs i recursos per estalviar en les factures de la llar

Amb la pregunta “Saps com estalviar diners en la factura de la llum?” es va donar el tret de sortida de la xerrada sobre energia que va tenir lloc el passat dijous a la sala polivalent de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages.

Amb la pregunta “Saps com estalviar diners en la factura de la llum?” es va donar el tret de sortida de la xerrada sobre energia que va tenir lloc el passat dijous a la sala polivalent de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages. A càrrec de l’empresa d’innovació i ecologia Origen i amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, una desena de persones van conèixer idees, trucs i recursos per tal d’estalviar diners en el consum d’aigua, llum i gas a la llar. Es va parlar de la importància de saber llegir les factures, conèixer quines són les tarifes que contractem i quins hàbits són els que ajuden a reduir la despesa energètica.

La xerrada, possible gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, es va acompanyar d’una selecció de llibres, feta per la biblioteca, sobre els temes tractats i, per primera vegada, va ser interpretada en llenguatge de signes per facilitar l’assistència de persones sordes. La conferència es va programar per complementar l’exposició “Actuem amb Energia” que es pot visitar a la biblioteca fins el dia 10 de novembre.

Imatges relacionades