Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'Alcaldessa

FOTOGRAFIA ÀDRIA BUTLLETÍ.jpg

Benvolgudes, benvolguts,

La web que visiteu és un canal de comunicació directe; des d’aquí us volem poder explicar tot el que es fa i esdevé a l’Ajuntament, les notícies, donar projecció al municipi i facilitar tota la informació que pugueu necessitar.

Volem que tots, santfruitosencs i santfruitosenques, i aquells qui ens vulgueu visitar o conèixer, tingueu tota la informació a l’abast.

Amb la presa de possessió del càrrec, he passat a ser la segona dona que encapçala l’Alcaldia de Sant Fruitós de Bages, la Conxita Baraldés, va ser la primera alcaldessa entomant la tasca de substituir l’alcalde Ignasi Sala per malaltia. Des d’aquí, el meu reconeixement a totes les dones que treballen dia a dia per trencar el sostre de vidre  i  la manca d’igualtat, i en especial per la Conxita, que aquí, a Sant Fruitós, va obrir camí.

Ser alcaldessa requereix un ferm compromís; compromís basat en la dedicació i la responsabilitat. I, sobretot, amb transparència, diàleg, proximitat i rigor. Treballem per millorar l’avui, però, sobretot, posem la mirada en el futur, en el Sant Fruitós del demà perquè sigui millor, un poble just, dialogant, lliure i respectuós, un poble del que totes i tots ens en puguem sentir ben orgullosos.

La mà estesa, el diàleg, la confiança i la recerca de consens són i han de ser característiques bàsiques de tot govern, i de l’alcaldia en particular. Respecte amb tothom i per tothom. Cercant sempre el màxim consens possible i gestionant els desacords.

Sant Fruitós és un poble fantàstic, un poble on viure a plaer, prop de la natura, amb una bona xarxa de comunicacions, equipaments, comerç, festes i tradicions de les que sentir-nos ben orgulloses, i, sobretot, les persones i les entitats que el fan únic.

Sant Fruitós no és aliè a la situació que vivim com a país. Catalunya es troba avui en una cruïlla i ara és el moment d’escriure la història. No podem romandre indiferents al moment històric present, i seguim compromesos amb una Catalunya justa, lliure, feminista i solidaria.

Resto a la vostra disposició.

Visca Sant Fruitós de Bages i visca Catalunya!

Àdria Mazcuñan i Claret

Alcaldessa de Sant Fruitós de Bages

 

Imatges relacionades