Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EL MERCAT DE NADAL

Comerç local, productes artesans, gastronomia, música, actes tradicionals i propostes nadalenques ompliran el Cobert de la Màquina de Batre en el primer mercat de Nadal del municipi els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre.

La plaça Onze de setembre transportarà als assistents als mercats tradicionals de Nadal Centreeuropeus amb una vintena de parades de fusta dissenyades per l'ocasió, llums i decoració nadalenca, i tot plegat presidit per un gran arbre de Nadal.

En aquest màgic escenari, els visitants també podran gaudir de propostes gastronòmiques com vi calent, xocolata desfeta o crepes. L'entorn de l'arbre es convertirà en un escenari on es faran propostes de la mà de les entitats locals.

Els visitants podran veure les actuacions de l'esbart Som Riu d'Or, dels geganters i grallers, dels alumnes de l'escola de música municipal, de l'agrupació Coral i del Club de la Guitarra i participar en tallers esportius amb el club CEFAR, entre altres sorpreses.

Els més petits de la casa trobaran en aquest espai un escenari màgic on ens visitarà el Pare Nadal, es podrà fer cagar el tió i el patge de ses Majestats els Reis d'Orient recollirà les cartes amb els somnis de petits i grans.

Aquest mercat de Nadal neix com una iniciativa conjunta entre l'Ajuntament i l'Associació Sant Fruitós Comerç Actiu, per tal d'oferir una proposta de comerç de proximitat de qualitat durant les festes nadalenques.

CARTELL MERCAT DE NADAL 2021.jpg

Imatges relacionades