Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AFECTACIÓ XARXA ELÈCTRICA - ACTUALITZAT 20 JULIOL 14:00 HORES

🔌Actualització xarxa elèctrica Les Brucardes. 20/07/2022 14:00 h🔌

👉🏻E-Distribución està treballant per reconnectar les escomeses de les finques afectades, el que pot suposar talls puntuals del subministrament elèctric.

👉🏻Hi ha tensió a la xarxa de distribució des del dilluns, tot i això, cal recordar que els propietaris que tinguin afectada la caixa general o de comptador, han de contactar amb un instal·lador autoritzat per tal de fer la reparació, i posteriorment comunicar-ho al punt de gestió d'Endesa.

👉🏻En el cas comptadors elèctrics afectats per l'incendi es pot contactar amb el punt de servei Endesa per a la seva reposició, una vegada revisada la instal·lació per part d'un instal·lador autoritzat, o bé es pot comunicar a l'ajuntament el qual també pot comunicar-ho directament a Endesa.

💡Enllumenat públic💡

👉🏻Es continua treballant en la reparació i substitució dels elements d'enllumenat públic malmesos. Es preveu durant el dia d'avui la substitució del 70% del cablejat de l'avinguda Sant Sebastià, carrer Riu d'Or i adjacents. Posteriorment, es continuarà per les zones corresponents a la línia L3 que correspon als carrers Burjons, Montcau i adjacents.