Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació educativa

Espai de debat educatiu

És un projecte educatiu de municipi amb el suport de la Diputació de Barcelona, on es proposa compartir punts de vista, de formes d’educar, així com, possibles suggeriments en relació a les respostes educatives que es donen quotidianament en el context escolar, social i familiar; alhora que es busca el consens en aspectes fonamentals de l’educació integral.

Aquest projecte l’acompanya, l’assessora, el guia i el segueix la Maria Jesús Comellas, mestra, doctora en psicologia, emèrita de Ciències de l’Educació i assessora de famílies i escoles.

El projecte ofereix, a professionals de l’educació i famílies, la possibilitat de reflexionar i debatre, conjuntament, aspectes importants de l’educació per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa a nivell de tot el poble.

El projecte inicial té una durada de 3 anys, i es realitza una reunió mensual, per tal de consensuar i debatre sobre l’educació i els canvis que podem aportar cadascú de nosaltres per millorar a nivell global.

Tothom qui influeix en l’educació dels nostres infants està convidat a participar-hi. Propera sessió:

Divendres 14 de juny de 2019.


Consell d'infants

consell d'infants.jpg

 

Imatges relacionades