Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d'Activitat Física per a la Gent Gran, curs 2020-2021

Tot i les difcicultats, l’Ajuntament ha treballat per mantenir el Programa d’Activitat Física per a la gent gran de Sant Fruitós de Bages.

De cara al proper curs 2020-2021, s'han introduït alguns canvis per tal de realitzar una activitat segura i saludable. La idea ha estat mantenir el mateix tipus d’activitats, però garantint les mesures de distància social, higiene, desinfecció, ... que ens obliga la situació.

Les activitats de Ioga i Gimnàstica de manteniment es faran al Pavelló on es podran garantir la distància de seguretat entre els companys, així com la neteja, desinfecció i ventilació.

A les activitats aquàtiques s'ha hagut de reduir un 50% l’aforament, per aquest motiu s'ha doblat l’oferta de classes.

Mantenim el servei d’activitat física als diferents nuclis, d’una hora a la setmana i gratuït (només caldrà realitzar el pagament de la matrícula) per evitar desplaçaments innecessaris a persones amb més risc, aquesta activitat es farà sempre que les condicions ho permetin, a l’aire lliure.

El procediment d’inscripció aquest any també serà diferent per tal d’evitar cues i aglomeracions. Caldrà seguir els següents passos: 

  1. Si s’està interessat en alguna activitat, caldrà trucar al 938788031 (de 9:00 a 14:00h. de dilluns a divendres) i donar el nom, cognoms, DNI i telèfon mòbil, d’aquesta manera se li assignarà un número de preinscripció.
  2. El dia 21 de setembre a les 10:00h. es procedirà a realitzar un sorteig per assignar dia i hora d’inscripció. Es publicarà a la web el dia i hora a realitzar la inscripció i s’enviarà un SMS a cadascuna de les persones preinscrites.
  3. Assistir el dia i hora assignats al C. Padró, 74 per a realitzar la inscripció, amb els fulls adjunts omplerts per fer més àgil el procés (ús obligatori de mascareta).

El pagament de matrícula i activitat/s, es farà en el moment de la inscripció a través de tarja (en cap cas es podrà fer en efectiu).Programa AF gent gran 2020-2021.jpg

INICI DEL CURS: Dilluns, 5 d’octubre de 2020

Arxius Adjunts