Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa d'Activitat Física per a la Gent Gran, curs 2021-2022

Volem començar amb energia un nou curs del Programa d’Activitat Física per a la gent gran de Sant Fruitós de Bages, esperant, que aquest any sí, sigui ja més “normal”.

Aquest curs haurem de seguir essent rigorosos amb les mesures de distància, mascareta, higiene i desinfecció, que ens obliga la situació.

Les activitats de Ioga i Gimnàstica de manteniment es faran al Pavelló on podrem garantir la distància de seguretat entre companys i companyes, així com la neteja, desinfecció i ventilació.

Mantenim el servei d’activitat física als diferents nuclis, d’una hora a la setmana i gratuït (només caldrà realitzar el pagament de la matrícula) per evitar desplaçaments innecessaris a persones amb més risc. Aquesta activitat es farà sempre que les condicions ho permetin, a l’aire lliure.

Referent al programa de la Diputació de Barcelona “A cent cap als 100”, amb el Cicle de Passejades de marxa nòrdica, tan bon punt tinguem tota la informació us la farem arribar. Com bé sabeu és una activitat apta per a tothom, on es caminen entre 6 i 8 km i després dinem plegats amb persones d’altres poblacions i es fa una mica de festa. Aquesta activitat és gratuïta i l’Ajuntament disposa de bastons de marxa nòrdica de préstec per a les persones que hi participin.

efectiu).

Programa AF gent gran 2021-2022.jpg

INICI DEL CURS: Dilluns, 4 d’octubre de 2021

Imatges relacionades