Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Club de la feina

El Club de la feina és un espai orientat a les persones que es troben en recerca activa de feina o bé volen millorar la seva situació professional, en el què s'ofereixen els recursos materials i suport tècnic (redacció cv, autocandidatura, recerca portals...), així com informació sobre ofertes de treball del mercat laboral del territori publicades a la premsa local, a Internet i les rebudes directament a l’Ajuntament. A més, es posa a la vostra disposició els recursos per tal de facilitar la recerca de feina i la possibilitat d’intercanvi d’informació amb d’altres persones que es troben en la mateixa situació.

Si estàs a l'atur o en situació de millora de feina t’oferim l'oportunitat de trobar les eines per millorar i sistematitzar la teva recerca, models per fer el currículum, cartes de presentació, consells a seguir durant una entrevista de treball i connexió a Internet.

Ubicació i horaris del Club de la Feina:

Nexe- Espai de Cultura

Dilluns i Dijous de 9:30h a 12:30h, amb la presència de la Insertora Laboral els dilluns.

Per accedir al Club de Feina cal estar apuntat al Servei Local d’Ocupació de Sant Fruitós. Si encara no estàs apuntat, ho pots fer adreçant-te a l’ Ajuntament i demanar hora amb la Insertora Laboral: Susana Garrido.

 

OFERTES LABORALS

OFERTES PER TREBALLAR A L'AJUNTAMENT