Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Benet de Bages

Si hi ha un monument reconegut per tothom entre els que es troben al poble, aquest és, sens dubte, el monestir de Sant Benet de Bages, una joia del romànic català i un lloc de visita ineludible.

Actualment, a l'entorn del monestir s'ha convertit en Món Sant Benet, un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina, tot en un entorn natural incomparable. Innovadores visites guiades al monestir, una oferta gastronòmica variada i d’alta qualitat, visites i activitats a la Fundació Alícia (Alimentació́ i Ciència)… Món Sant Benet fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci i cultura atractiva i pensada per a tots els públics.

La zona on s’ubica el monestir no és casual. Es tracta d’un bon exemple de meandre de grans dimensions, que descriu el Llobregat en aquest punt. Els meandres són formes molt habituals en els rius i rieres del Geoparc, i sigui per les terres fèrtils que generen o per qüestions estratègiques han sigut espais molt utilitzats pels habitants del territori al llargs dels segles.

Camí de Sant Benet de Bages, s/n

938759401

info@monstbenet.com
www.monstbenet.com

Arxius Adjunts

Imatges relacionades