Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola de Música i Arts Navarcles - Sant Fruitós

Escola de Música i Arts Navarcles - Sant Fruitós
Adreça:
Carrer Sant Benet, núm.8 - 08272 Sant Fruitós de Bages
Telèfon:
93 827 67 19 (EXT. 2)
Web:
www.lacreueta.cat/escolamusica/
Correu electrònic:
secretaria.emansf@gmail.com

La Música és un art i un llenguatge que ens fa més feliços, però a més a més té potencial per al desenvolupament integral de l’ésser humà. Afavoreix la motricitat, la coordinació i desenvolupa l’intel·lecte i l’agilitat mental. Els beneficis de l’aprenentatge musical en els nens i nenes són molts; treballa aspectes com la imaginació, la memòria i l’espontaneïtat, les relacions amb els altres i la capacitat d’atenció. La música és un mitjà d’expressió que ens aporta autoconfiança, ens ensenya a ser metòdics, incideix en el nostre estat anímic i ens ajuda a assumir riscos i a treballar en equip.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages posa a disposició de la ciutadania l’Escola de Música i Arts que comparteix amb el municipi de Navarcles. L’any 2012 un conveni de col•laboració entre els ajuntaments de Sant Fruitós de Bages i de Navarcles va fer possible mancomunar serveis i compartir aquest equipament cultural. El centre vol posar a l’abast dels veïns un ensenyament musical de qualitat i és obert a tot tipus d’alumnes amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge i ampliar la cultura musical del municipi. L’Escola de Música ofereix diferents nivells depenent de les necessitats de cada estudiant. A Sant Fruitós les instal•lacions estan ubicades a l’antic Convent del Sagrat Cor de Jesús.

Espai emblemàtic

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va iniciar un protocol d’intencions dirigit a la cessió d’ús de l’edifici per destinar-lo a encabir-hi l’Escola Municipal de Música i Arts i a altres activitats relacionades amb l’àmbit de l’ensenyament, la cultura i la societat. Tot plegat va culminar amb la signatura del conveni entre la Congregació de Serventes del Sagrat Cor de Jesús i el consistori. Es tracta d’un dels edificis més emblemàtics del municipi.

 

Estudis a l'Escola de Música i Arts

Nivell Inicial

De P-3 a Primer de primària. Acostem els infants a la música a través del joc i del món sensorial.

Nivell elemental

A partir de segon de primària. Oferim un ensenyament integral amb classes col•lectives i individuals, gaudint la música en grup a través dels Conjunts instrumentals i Combos.

Nivell post-elemental

Donem les eines per a continuar els estudis musicals tant a nivell amateur com professional.

Classes per Adults

Ensenyament musical adequat a tots els nivells i edats amb la possibilitat de cantar i tocar en grup.

Assignatures, cursos i tallers

Llenguatge Musical
Conjunt coral
Conjunt instrumental i combo
Instruments:baix elèctric, cant, clarinet, fagot, flauta travessera, guitarra, percussió, piano, saxo, trompeta, viola, violí i violoncel.
Guitarra folk
Batucada
Txaranga

 

Per a més informació podeu trucar a l’escola de Música i Arts Navarcles – Sant Fruitós i/o deixar el vostre missatge al tel. 93 827 67 19 (ext.2)