Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recollida de fracció vegetal

El servei de recollida de fracció vegetal inclou:
- FORM: fracció vegetal de mida petita i tipus no llenyós. Residus orgànics d’origen vegetal, susceptibles de degradar-se biològicament, constituïts fonamentalment per gespa, fullaraca, rams de flors, etc.
- FV: fracció vegetal de mida gran i tipus llenyós, que requereix d’una trituració prèvia a la seva valorització (branques d’arbres o arbustos, sense incloure les soques, branques ni troncs de diàmetre superior als 15 cm).

La fracció FORM es deposita en sac big-bag facilitat per l'Ajuntament (màxim 1 big-bag per parcel·la) i la fracció FV es deposita en feixos de diàmetre màxim 15 cm (màxim 5 feixos).

El servei de recollida de fracció vegetal es fa en aquells nuclis on la pròpia configuració urbana genera una demanda molt important de serveis de recollida d'aquestes fraccions com les urbanitzacions de Les Brucardes, Pineda de Bages i La Rosaleda.

DIES DE RECOLLIDA: 2n i 4rt dimart de cada mes

La recollida de fracció vegetal és un servei gratuït que requereix de sol·licitud prèvia mitjançant trucada o watsapp al  telèfon 659436084 o per correu electrònic a sfb.recollidafv@santfruitos.cat.

La SOL·LICITUD DE RECOLLIDA s'ha de fer com a màxim el dilluns abans de la recollida a les 14:00 hores.

En cas que el dilluns sigui festiu, es podrà sol·lictar el servei fins el divendres anterior a les 14:00 hores.

CONDICIONS DE RECOLLIDA

- Cal treure el residu verd dins del sac (big bag) a la porta de casa abans de les 8 del matí del dia de recollida o la nit abans.

Es recorda a les persones usuàries, que aquests residus també es poden dur a la deixalleria municipal.