Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Llicència d'ocupació de la via pública mitjançant la instal·lació de terrasses de bars i restaurants per tal d'establir usos comercials vinculats a establiments

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha aprovat la nova Ordenança reguladora de l’ocupació de la via pública mitjançant la instal·lació de terrasses de bars i restaurants i l’establiment d’usos comercials vinculats a establiments, en vigor des del passat 17 de juny de 2018.


En l’ordenança es diferencien aquells establiments com bars i restaurants que ocupen la via pública amb terrasses, taules i cadires, d’aquells establiments de caràcter comercial que ocupen la via pública a partir de l’habilitació d’extensions comercials ampliant la superfície d’exposició i venda dels seus productes.


Per poder tramitar la llicència, el primer que caldrà fer és presentar una sol·licitud de cita prèvia (de forma presencial o electrònica) a l’Ajuntament per tal que, posteriorment, es pugui concretar un dia i una hora de trobada entre el tècnic municipal i el sol·licitant.
En el moment de la cita amb el tècnic municipal, es determinaran les dades de l’ocupació, la superfície resultant i l’import total de la taxa.
La llicència no serà eficaç fins que no es realitzi el pagament de l’autoliquidació.

Arxius Adjunts