Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

APP mòbil

Coneix l'aplicació mòbil de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Els veïns de Sant Fruitós de Bages disposen d’una eina de comunicació i de participació que els permet tenir un contacte més directe amb l'Ajuntament i alhora estar al dia de tot el què succeeix al municipi: la APP mòbil del municipi.

Aquesta APP es pot descarregar de forma gratuïta tan en telèfons que treballin amb tecnologia Android com en aquells que ho facin amb iOS.

Descarrega aquí l'aplicació per Android

Descarrega aquí l'aplicació per iOS

 app.jpg

El tret més destacat d’aquesta aplicació  és que dóna a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb el consistori a través de la “Bústia d’incidències”. Aquesta opció permet als santfruitosencs enviar a l’ajuntament de forma ràpida totes aquelles incidències que puguin trobar-se en el seu dia a dia: una rajola malmesa, un fanal fos, un banc trencat,... Totes aquestes incidències es poden fer arribar al consistori a través de l’aplicació mòbil amb el tipus d’incidència, una fotografia i les coordenades gps per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.

Per altra banda,  els usuaris també poden marcar els seus interessos per tal de rebre les  alertes al mòbil cada cop que es generin informacions relatives a les opcions seleccionades.

A banda d’aquestes opcions més innovadores, els usuaris que disposen d’aquesta APP poden consultar la web municipal, l’agenda d’actes, estar al cas de les notícies del municipi, consultar els cartells de les cartelleres municipals en format digital, llegir els butlletins de notícies, accedir a un llistat de telèfons d’interès, consultar els equipaments municipals o les entitats que hi ha al poble i consultar les diferents propostes turístiques del municipi entre d’altres.

A més,  també permet la possibilitat de participar en els processos participatius i enquestes que es realitzen des de l’ajuntament i ofereix la possibilitat de comprar les entrades per les obres i actuacions que es facin al Teatre Casal Cultural directament des del mòbil.

Convidem a tots els ciutadans a descarregar-se l’APP i aprofitar aquesta eina de comunicació i participació que es posa a l’abast de tothom!

Imatges relacionades