Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei Local d'Ocupació (SLO)

El Servei Local d’Ocupació (SLO) és un servei públic municipal, finançat per la Diputació de Barcelona, adreçat a tots els habitants de Sant Fruitós de Bages amb l'objectiu principal d'informar i facilitar la inserció laboral a les persones que estiguin en situació d’atur o treballadors en actiu que busquin millorar la seva feina.

Serveis que oferim als usuaris:

 • Entrevistes ocupacionals i orientació laboral personalitzada en la recerca de feina
 • Intermediació laboral: gestió d'ofertes i demandes de treball i seguiment de les mateixes.
 • Espai del Club de la Feina, per a la consulta i gestió d'ofertes de treball i oferta formativa (dilluns i dijous de 9:00 -12:30, al NEXE)
 • Accés a formació i tallers gestionats pel Servei: tècniques de recerca de feina, orientació laboral, formacions professionalitzadores
 • Accés a formacions gestionades a través d'altres SLO's, ens i/o entitats
 • Accés a Programes d'Ocupació i Inserció laboral
 • Seguiment i assessorament individualitzat en el procés de recerca de feina activa

Per formar part del servei com usuari, cal demanar hora d’entrevista amb la Tècnica d'Inserció Laboral i Ocupació, la Susana Garrido.

Podeu demanar hora adreçant-vos a l'Ajuntament o bé a través del correu electrònic garridoos@santfruitos.cat

Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Plaça de la Vila, 1
08272 Sant Fruitós de Bages
Tel. 93 878 97 00
Fax: 93 876 04 86

 

Serveis del SLO a empreses i emprenedors:

El Servei també està adreçat a emprenedors, a qui se’ls ofereix assessorament, i a les empreses interessades en trobar personal per incorporar a la seva plantilla. Els hi oferim informació i assesorament, derivació de currículums ajustats a les seves necessitats, gestió de formació. Les empreses interessades en col·laborar amb el Servei poden contactar directament amb la Tècnica d'Ocupació (Susana Garrido) a través del correu electrònic. garridoos@santfruitos.cat o bé al telèfon 93 878 97 00.

 

Què són els Serveis Locals d’Ocupació?
Busques feina?
Ofereixes feina?


FORMACIÓ PER PROMOCIONAR L'OCUPACIÓ AL SECTOR INDUSTRIAL

L'Ocupació al Bages Industrial (OBI) , és un projecte per promocionar l'ocupació al sector industrial en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Manresa, Consell Comarcal del Bages i altres ajuntaments del Bages.

Concretament s’estan desenvolupant les següents accions:

 • Orientació laboral a les persones participants: mitjançant entrevistes individuals s’estableix l’objectiu professional emmarcat en el context actual del mercat de treball, s’inicia un procés de detecció de competències, i es pacta un itinerari per aconseguir l’objectiu d’inserció. També es pot participar en tallers de grups reduïts per desenvolupar competències i millorar les habilitats en la recerca de feina.
 • Formació tècnica : les persones participants poden optar a realitzar cursos en el àmbit del metall amb opció de fer pràctiques en empreses i ajudes al transport. Consulteu programació posant-vos en contacte amb la Insertora Laboral.
 • Visites a les empreses de la comarca i grups de treball amb els responsables de direcció o de recursos humans amb l’objectiu d’enfortir els lligams de col·laboració publico privada, captar ofertes de feina, donar resposta ràpida a les necessitats de personal i de formació del sector i, dinamitzar una borsa de treball especifica del sector.
 • Foment de la innovació i la retenció del talent donant suport econòmic a dos estudiants de postgrau industrial del Campus Manresa que puguin desenvolupar projectes de R+D en empreses industrials del Bages.
 • Suport als estudis industrials universitaris a la comarca tutoritzant a les persones que cursin el curs de Postgrau d’organització i enginyeria de la producció i direcció de plantes industrials (Engiplan)

 

Centres de formació:

CENTRE DE FORMACIÓ PRÀCTICA
Pol. Ind. Els Dolors, s/n - Palau Firal
08243 MANRESA

IES - SEP LACETÀNIA
Av. Bases de Manresa, 51-59
08240 MANRESA

Per poder accedir a les formacions cal estar a l'atur.

Per més informació, dirigir-se al Club Feina (Edifici Nexe, dilluns de 9:00 a 12:30h) o trucar al 93 878 97 00.