Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Als Benet Games es podrà creuar el Llobregat amb tirolina o canoes

L’organització contempla que durant els dos dies els visitants tinguin sensacions úniques

La primera edició dels Benet Games aproparà aquest cap de setmana els esports a l’aire lliure al municipi de Sant Fruitós de Bages. En aquest context, els assistents a aquesta experiència que combinarà esports i lleure podran creuar el riu Llobregat amb canoes o amb una tirolina a les immediacions de Món Sant Benet. A càrrec de l’empresa Mingu Esports, grans i petits tindran al seu abast l’equipament necessari des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda per a gaudir d’aquesta experiència outdoor durant els dos dies que tindran lloc els Benet Games.

Altres de les modalitats esportives programades se celebraran al Cobert de la Màquina de Batre, al nucli urbà del municipi. Per això, es disposarà d’una logística de transport única per unir els dos grans pols d’atracció de l’esdeveniment. Tots els assistents, participants i no, tindran al seu abast un bus llançadora gratuït cada 30 minuts durant les hores d’activitats.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages és l’organitzador d’aquesta iniciativa que a part de les activitats esportives en contacte amb la natura, també oferirà un espectacle musical a càrrec del DJ Carles Pérez de Ràdio Flaixbac.

El programa sencer i horaris dels Benet Games es pot consultar al web: www.benetgames.cat. També es pot seguir els preparatius, moment a moment, al facebook i al twitter.