Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnestoltes per a petits i grans a Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós de Bages celebrarà la tradicional festa del Carnestoltes el proper dissabte 17 de febrer amb 2 propostes, una pel públic familiar a la tarda i una altra pels joves a la nit.

La cercavila familiar començarà a les 5 de la tarda des de la plaça Alfred Figueras amb l’animació del grup de percussió local Batukada Shangó que juntament amb els tabalers Asmodaics i Golatiers acompanyaran als assistents durant la rua que continuarà pels carrers Casajuana, Sant Benet, Padró, Sallent, Balmes, Joan XXIII, Eugeni d’Ors, Ramon i Cajal i Av. Sant Joan, per acabar finalment al Pavelló Municipal d’Esports on pels volts de 2/4 de 7 de la tarda petits i grans podran gaudir de l’animació infantil dels Karaoke Kids.

El torn del públic jove serà a partir de ¾ de 10 de la nit, també a la plaça Alfred Figueras, on s’iniciarà la Rua Jove que seguirà el mateix recorregut que la familiar. La traca final de la festa serà també al Pavelló Municipal amb la gran revetlla-concert amenitzada per la Karaokes Band i els DJs locals Kandish i Berna que posaran el colofó final a la festa.

Les entrades per la revetlla-concert jove es poden comprar de forma anticipada per 3€ al NexeJove o el mateix dia al Pavelló d’Esports, per 5€. Recordem que els menors de 16 anys han d’anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor, a qui en aquesta ocasió se’ls regalarà l’entrada comprant la del seu fill o filla.

Imatges relacionades