Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'adequació de la planta baixa de l'edifici del carrer Padró que ampliarà el museu municipal de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament va arrendar dues plantes de l’edifici, ubicat al carrer Padró número 6-8, per tal d’encabir les peces que han de configurar el nou Museu Municipal.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages va arrendar una part de l’edifici per tal d’ampliar l’espai del Museu Municipal que ha quedat petit pel volum de peces que custodia i conserva actualment.

L’edifici requereix una adequació com a espai museístic per tal de poder esdevenir un espai de pública concurrència i poder exposar amb garanties les peces del museu.

Aquesta setmana s’ha adjudicat la primera fase de les obres que consisteix en l’adequació de la planta baixa de l’immoble i un cop finalitzats aquests treballs s’executarà una segona fase d’obres per tal de reformar la primera planta de l’edifici.

Les obres consisteixen principalment en realitzar instal·lacions contra incendis, definir la separació d'espais amb portes o altres elements de divisió horitzontal, i senyalitzar-ho.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Serveis Integrals 360 plus per un import de 76.955€